1/05/2010

Me, Myself and I



Allright, vihdoinkin saan tän esittelyn tehtyy, niin että pääsen siirtymään muiden tekstien pariin... Elikkä oon Marianna, lempinimeltä Mardu, 18 v. Lappeenrannasta ja opiskelen Steiner-lukiossa. Se on siis 4 vuotinen lukio, joten ei tarvii vielä ressata kirjotuksista, eikä tietää miksi sitä isona tulee.
Tän bloggailun aattelin alottaa ihan mielenkiinnosta kirjotella omia ajatuksia ja laitella tietysti kivoja kuvia näkyviin tapahtumista ym. Tää alottaminen tuntuu olevan vaikeinta... mut eiköhän tää tästä, kun vauhtiin päästään. :)
Mutta siis niin, takaisin asiaan. Harrastuksiini kuuluu omatoiminen liikkuminen, kuten lenkkeily, sali ja sitä sun tätä monipuolisesti fiiliksestä riippuen. Sitten tärkein ja lähinnä sydäntä oleva harrastus on musiikki, pääasiassa laulaminen. Olen laulanut ihan pikkuruisesta tytöntylleröstä saakka ja ollut musiikkiluokalla 3 luokasta - 9 luokkaan. Bändihommiakin on ollut tuossa muutama vuosi taaksepäin, jotka vois kyllä herätellä mielellään henkiin jossain vaiheessa... Mutta tällähetkellä kuitenkin otan laulutunteja paikallisessa musiikki opistossa.
Lukion ohessa teen työkseni lastenhoitohommia. Ihan mukavaa ja helppoa duunia.
Tykkään tehdä uusia tuttavuuksia, pitää hauskaa ja olla paljon läheisten ihmisten kanssa. Olen aikamoinen haaveilija, menevä ja iloinen persoona. Tässä siis vähän esimakua minusta.

~ Mardu





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti