4/15/2011

Pätkiä kuluneelta viikolta

Tiistaina täyttelin taas vaihteeksi työhakemuksia ja tällä kertaa ajatus kulki vielä tavallista tahmeammin kun on puoli naamaa tunnottomana..
Sain siis vihdoin varattua ajan hammaslääkäriin, ja ihan oikeaan aikaan kun olihan siitä edellisestä käynnistä jo pari vuotta. Tällä kertaa kokeilin mulle suositeltua yksityistä, kun yleisen puolen jonot näyttää taas menevän jonnekin vuoden päähän, eikä aikaisemmin saa jollei oikeesti satu. No jokatapauksessa tämänkertainen oli odotuksia miellyttävämpi kokemus (jos sanaa `miellyttävä` voidaan edes käyttää hammaslääkärin kanssa samassa lauseessa?) eikä purukalustosta löytynytkään kuin yksi paikkausta tarvinnut.
Jatkotoimenpiteenä täytyy kuitenki vielä käydä röntgenissä ja selvittää josko yläkerran viisurit pitäis leikata vai voiko antaa niitten kasvaa.

Kävin kattomassa viikonloppuna Black Swanin joka oli kyllä tosi hyvä mutta TOOOOSI ahistava! Ite kans tanssijana tuntu tosi pahalta kattoa joitain kohtia ja muutenkin. Pahinta oli kun niitä kauheimpia kohtia ei osannu odottaa ja sit joutu koko ajan olemaan varuillaan.
Natalie oli ihan ok, mutta erityisesti tykkäsin Mila Kunis:n roolihenkilöstä.
Tää tais olla myös eka kerta ku kävin leffassa yksin ja jotenkin vasta sillä kertaa tajusin,että siellä oli monia muitakin yksin istuvia. Eli jos tulee jatkossa tylsää iltaisin, muttei jaksa istua kotona ni kokeilen uudelleen :)

~Sini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti