5/30/2011

Bright city lights ja kesää pullossa

Viime keskiviikkona pakkasin taas kamat ja suuntasin jälleen kohti Helsinkiä. Tällä kertaa junalla ja tarkoituksena majoittua muutamaksi päiväksi ystävän luo asumaan. Tulihan sitä joitain juttuja osteltua vaikka matkan tarkoitus ei mikään shoppailureissu ollutkaan. Piipahdin myös Olivian katutapahtumassa ja tutustuin ratikan kyydissä vähän muuhunkin Helsinkiin kun pelkkään keskustaan.


Tilasin pitsimekon Nelly:ltä ja tän ois tarkotus toimia juhla-asuna kesän menoissa. Niitä tuleekin riittämään kun kalenteriin on merkitty tähän mennessä jo yo:t, mummin synttärit ja kahdet rippijuhlat.
           Tulevien juhlien takia oon haikaillu myös uutta hiusväriä, mutta en tiedä olisko se vielä niin tarpeellista, että maksaisin kampaamohinnan. Niimpä oon miettinyt palaamista kotivärjäykseen, joka tällä hetkellä arveluttaa aika paljon... jos kampaamossa aikaansaatu pohja meneekin ihan pilalle ja saan kulkea vihertävän pehkon kanssa koko loppu kesän?


Äiti kävi pari viikkoa sitten Tukholman risteilyllä ja yllätti miut iloisesti tuomalla tuliaisena Burberryn uuden Summer -tuoksun. Tää on kevyt ja raikas, siis tuoksuu aivan kesältä!
Säätiedotuksen mukaan huomenna hankitaan sit kunnon rusketus ;)

~Sini                                                                                                                                                            

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti