5/19/2011

Lähtöselvittelyjä

Huomenna aamulla viimeiset harkat ja sitten bussilla kohti Oulua. Toisaalta oon innossani ja toisaalta ahdistaa kun ollaan monta päivää reissussa. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä tullaan takaisin ja siitä tunnin päästä uudella bussilla kohti Espoon SM-kisoja.

Heräsin tänään joskus klo 12 kaverin soittoon. Ties miten myöhään olisin muuten nukkunut... Tää koko viikon jatkunu sade maasentaa. Olo ei tunnu yhtään energiseltä ja tekis mieli vaan nukkua. Oon muutenkin tosi surkea pakkaamaan. Otan aina joko liikaa tai liian vähän tavaraa ja sit joku tärkeä unohtuu, varsinkin jos pitää tehdä suunnitelmia monelle päivälle.


























Tiistaina olin ensimmäistä kertaa DJ:n oppilaana yökerhossa ja tutustuin vähän siihen millasta työ käytänössä on. No ei miun debyyttiä ollu todistamassa ku muutama ihminen, mistä melko huojentunut. Sain nopeiden perusteiden läpikäymisen jälkeen pyöritellä levyjä jo ihan itsekseni, vaikka kyllä se helpotti kun tiesi että joku vähän olan takana varmistaa etten kämmää ihan totaalisesti. Ilta meni hyvin ja ootan jo seuraavaa kertaa, voisin opetella jo jonku hienon kikan :)

~Sini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti