5/14/2011

Lauantaita

Jes, nyt on yhdistä pääsykokeista selvitty ja kaikki koulutyöt hoidettu. Enään olis ne toiset pääsykokeet edessä ja sit voi vaan rentoutuu. Ei tarvii vähään aikaan stressailla mistään. Nyt on aika hyvä fiilis, mut vähän jännittää huominen Suomi-Ruotsi peli! Niin hienoo, että Suomi on finaalissa. Ja hei pisteet Granlundille, ihan huikee kaveri!

Mutta pääsykokeet tosiaan meni omasta mielestäni aika hyvin. Ainakin paremmin, kun viime vuonna. Jotenkin oma olemuskin oli paljon rennompi ja varmempi. Kokeet oli aika saman tyyppiset, ku edellisenäkin vuonna muutamaa uutta osuutta lukuunottamatta. Eli oon omaan suoritukseeni aika tyytyväinen ja katotaan mihin asti se riittää. :)

Ja viimesiä tosiaan viedään ton koulunki kanssa, mikä tuntuu jotenki tosi epätodelliselta. Vuosi on oikeesti lyhyt aika.. Enää muutama hassu viikko jäljellä ja sit se ois ohi. Tulee olemaan varmaan vähän haikeeta ja outoa, kun ei enää näe viikottain niitä samoja naamoja ja pyöri siellä koululla. Mut kaikki hyväkin loppuu aikanaan.

Musta tuntuu, että tää mun teksti on tosi sekavaa, koska mulla ei kulje ajatus sitte yhtään. Että pahoittelen, mut oon vaan niin väsyny, ku on kertyny aika paljon univelkaa. Vois melkeen mennä päikkäreille. 



Mut huomenna kannustetaan sit leijonat voittoon!!!


- Marianna






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti