5/03/2011

Voiton puolella!

Huh, joo kyllä nyt on tehty kaavioita ja kirjotettu tekstiä ainakin 'romaanin' verran! Mun lopputyö alkas olemaan melkeen paketissa muutamaa pikku juttua lukuun ottamatta. Kyllä täytyy myöntää, että meinas usko loppua parikin kertaa ja ois tehnyt mieli jättää homma sikseen, mutta kyllä se kiitos lopussa seisoo ja nyt on aika hyvä fiilis. Vielä ois muutama rästihomma tekemättä, mutta sitten kun ne on tehty ja pääsykokeet ohi, niin voi päästää vaihteen hetkeks vapaalle! Ja hei, kohta on kesäkuu ja sit se on kesäloma aah ! Miten siistii ! Vaikka kesä meneekin aika pitkälti duunia tehdessä, ni on se silti hyvää vaihtelua, kun on koulusta loma ja pääsee näkee kavereita useammin. :)

Joo, mut vaikka kesäkuuhun ei oo kun se vajaa kuukausi, ni kyllä vähän masens kattoo maanantaina ulos, kun ulkona sato LUNTA? Siinä iski pieni taantuminen.. Viime viikolla kuitenki nautittiin koulun pihalla paahtavasta auringosta ja haviteltiin rusketusrajoja. Mutta kyllä se sieltä vielä tulee, ja vähintää yhtä kuuma kesä kun viimeekskin, vai mitä!

Hei ja enään tasan viikko mun ekoihin pääsykokeisiin! Tänään koulussa tajusin tunnilla, että viikon päästä siihen aikaan oon pääsykokeissa ja sitte alkoki jännittää, heh. Tosiaan oon käynyt aikasemmin yksissä pääsykokeissa päähänpistosta, vähän kattelemassa millasta siellä on ja että jos ois vaikka sattunu pääsemään sisään. Pääsy jäi kuitenki seitsemän varasijan päähän ja ajattelin, että ens vuonna sit uudestaan, kun kuitenkin toi ala tuntuu itselle sopivalta. Nyt se hetki on sitten tullut ja jotenkin jännitän paljon enemmän, kun tiedän niiden merkityksen mulle ja tiedän mitä siellä suunnilleen tulee tapahtumaan.

Mun valmistautuminen on nyt lähinnä sitä, että yritän liikkua, levätä ja syödä hyvin. Aika perus juttuja tietenkin, mutta nyt kun niihin kiinnittää vielä enemmän huomiota, ni se auttaa psyykkaamaan itseä. Tavoitteena se, että ens viikolla olis paljon energiaa, hyvä ja varma fiilis lähteä kokeisiin. Oon myös tylsinä hetkinä tehny aina mielikuvaharjotteita siitä, mitä multa tultaisiin kysymään ja mitä haluaisin niiden tietävän. Millaisen kuvan haluaisin itsestäni antaa, no tietenkin parhaan mahdollisen. Ja asennehan on tärkein!

Viikonlopuks sit huilaamaan vanhempien luokse, viettämään aikaa ystävien ja kanssa hakemaan niiltä vielä viimeset tsemppaukset! Jep, ja hei fiilistä kohentaa vielä se, että Suomi on nyt voittanu molemmat mm-pelit. Huomenna jännitetään taas uudestaan.

Jes, tehokasta viikkoa muillekkin!




- Marianna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti