8/19/2011

What the F*ck?!

Nyt taas ärsyttää niin että oli pakko tulla tänne avautumaan ja päästelemään höyryjä. >:(
Tumblr_lnupsk0pff1qeygoto1_500_large
No siis mitä tapahtui: Löysin vihdoin TopShopin nettikaupasta juuri sellaisen nahkatakin kuin olin kaipaillutkin. Hinta oli erittäin sopiva ja kommentit takista ylistäviä, joten ajattelin että "sattuipa minullakin kerrankin hyvä tuuri!" No keräilin siinä sitten vähän peruspaitoja ostoskoriin että saisin tilaukselle tarpeeksi hintaa ilmaisiin toimituskuluihin. Sitten eikun tilaustietoja täyttelemään ja verkkopankkitunnuksia näpyttelemään.

Luulin jo onnellisena tilaukseni lähteneen ja takkini olevan matkalla kun huomasin sivuston yläreunassa huomautuksen, että korttini oli hylätty. No päätinpä mennä sitten katsomaan josko tililläni olisi jotain häikkää ja sielläpä se komeili; tilaukseni arvoinen summa katevarauksessa vaikkei mitään pakettiakaan ollut tulossa!

Soittelin tänään sitten pankkiin ja sanoivat että vika ei oo miun kortissa vaan palveluntarjoajassa ja hyö ottaa yhteyttä siihen ja selvittää asian miun puolesta. Noh, sinäänsä hienoa, että tuun jokatapauksessa saamaan rahat takasin käyttöön jos ne ei ole lähettämässä tilausta. Mutta kuka tietää kauan siinä kestää ja mitä jos se käy uudestaan?

En oo aikasemmin tilannut ulkomaisilta yrityksiltä, joten miulla ei oo kokemusta tälläsistä tilanteista...

-Sini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti