10/10/2011

Starttaus uuteen viikkoon!

Kolmas viikko työharjottelua liikunnan parissa ala-asteella pyörähti tänään käyntiin ja vielä olis toiset kolme jäljellä. Tänään ei sää oikein suosinut ja päädyttiinkin olemaan loppupäivä sisällä. Ihan kiva vaihteeksi olla sisäliikuntaa. Se olis uusi viikko taas edessä ja toivottavasti tämä viikko olisi pirteämpi, kuin viime viikko! Viime viikko oli jotenkin tosi väsynyt ja päivät vain mateli, eikä oikeen mikään huvittanut.. 

Viikonloppuna oli taas ihan huippu kelit, mutta mites sitten kun maanantai koittaa, niin tottakai ulkona sataa ja on harmaata, wuhuu! :D Oikea piristys.. Tänään päivä on menny jotenki super nopeesti. Aamulla kello soi jo kuuden jälkeen, mikä tuntui taas niin karulta, kun viikonloppuna tuli nukuttua niin ihanan pitkään. Eihän siinä muuta voinut, kun nousta keittämään kahvia, kun kaks ehkä maailman sulosinta kissaa tapittaa mun sängyn edessä! :) Töiden jälkeen lähdin sitten kahville moikkaamaan kavereita ja sen jälkeen kävin salilla.

 Nyt ajattelin laittaa saunan päälle ja ottaa loppu illan ihan rennosti. Huomenna onkin töiden suhteen ihan kiva poikkeus, sillä aamu on kokonaan vapaata, mikä suokin mahdollisuuden tehdä päivän salitreeni jo heti aamusta. Katsotaan miten lähtee! Joskus muutama vuosi sitten, kun oli vielä aamusin yleensä aikaa, kävin aina välillä jollain ryhmäliikuntatunnilla tai lenkillä. Mun mielestä on jotenki tosi kiva käydä treenaamassa jo heti päivän aluksi, minkä jälkeen on sellane freshi ja energinen olo, kun on koko päivä vielä edessä. Ja ihan kiva käydä joskus valosaan aikaanki treenaamassa, ettei aina tarvii lähtee salilta iltahämärässä ja sateessa. 

Huomiseksi pitäs vielä suunnitella yks futistunti.. Katsotaan mitä keksin lapsukaisille! :)



Energistä viikkoa kaikille!

-Marianna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti