12/28/2012

Relax, take it easy

 Tuntuupa hyvältä kun pitkästä aikaa saa miettiä, että mitähän sitä tekisi. Normaalissa arjessa jää koulun ja treenien takia niin vähän aikaa sille, että pysähtyisi vain olemaan. Voin myöntää, että minulla on taipumus kasata itselleni liikaa velvollisuuksia ja tehtäviä, yleensä ihan huomaamatta, ja vasta sitten kun ei pysty enää nukkumaan ja aikataulut kaatuu selkään niin tajuaa että pitäisi myös oppia sanomaan ei.

Erityisesti tänä syksynä on tuntunut että vuorokaudessa on aivan liian vähän tunteja. Harmittaa kun tajuaa, että on tohinassaan luopunut asioista, jotka aiemmin oli niitä tärkeimpiä. Ja sitten kun olisi aikaa tehdä niitä, niin on vain yksinkertaisesti liian väsynyt. Siksi olenkin nyt niin innoissani tästä pienestä vapaa-ajasta.
  Ostin jouluksi valkoisen tekokuusen. En ole tekokuusista aiemmin välittänyt, enkä varmasti tiedä mistä se ajatus syttyi, mutta tätä metsästettiin hullunkiilto silmissä kun ne oli joka paikasta loppu. Vaikka tuo onkin erittäin hieno niin kyllä jouluun aina kuuluu se aito vihreä kuusi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti