1/07/2013

07012013

 Tehtiin viime lauantaina pieni shoppailureissu Mikkeliin. Oikeastaan halusin vaan vaihtaa maisemaa hetkeksi ja samalla kierrettiin parissa kaupassa. Tein alennusmyynneistä jopa pari löytöä, mikä yllätti suuresti, koska olin aiemmin päättänyt etten vaivaudu edes yrittämään. 

Nelly.com sivuilla pyöri koko joulukuun ajan päivittäin vaihtuva tarjous ja sieltä bongasin suureksi riemukseni nämä Jeffrey Campbell:n kengät. Olin himoinnut juuri näitä kenkiä jo pitkään, mutta en vielä aiemmin raaskinut sijoittaa niihin. Vaikka näille jäi vielä alennuksen jälkeenkin hyvin hintaa niin ovat kyllä osoittautuneet joka pennin arvoisiksi! 
 Tänään sitten loppui lomailu ja palattiin takaisin koulun penkille. Onneksi tämä jakso ei ole ainakaan lukujärjestyksen puolesta kovin tiukka. Tänään alkoivat myös treenit ja huomasi kyllä että loma on taas tehnyt tehtävänsä. No mutta, nopeasti sitä pääsee takaisin normaaliin rytmiin niinkuin aiemminkin. Erityisen innolla odotan sunnuntaina alkavaa ohjaustani, kun pääsee taas kokeilemaan aivan uutta juttua. Toivottavasti se osoittautuis yhtä mukavaksi kun mitä olen ajatellut.

3 kommenttia:

  1. Onpa sulla kauniit hiukset! Tykkään väristä tosi paljon! Sopiskohan mullekin tuollainen tummempi tyvi... x)

    VastaaPoista