1/20/2013

Leather pants

 
 Tämä viikonloppu on mennyt nopeasti ohi, mikä varmaan johtuu siitä, ettei tekemisestä ole ollut pulaa. Perjantaina pääsin monen vuoden tauon jälkeen taas kokeilemaan ratsastusta tutun hevosella. Hieman astetta extremimpää siitä teki n. -25 asteen pakkanen ja kaikista mahdollisista talvikerrastoista huolimatta sormet ja varpaat oli kyllä koko illan syväjäässä. Mutta ihanaa oli koska kaikki muistui nopeasti mieleen. Toivottavasti jatkossa olisi aikaa käydä useamminkin!

//I have had such a busy weekend. On Friday I went to ride my friends horse and it was quite extreme because there was -25 celsius degrees. But I loved it and hope I will have time to do it more often now.//

2 kommenttia:

 1. onks noi ihan nahkahousut vai legginssit? Oon etsinyt pienen ikuisuuden ja lopulta eilen päädyin tilaamaan "wet look nahkalegginssit" asokselta, toivottavasti tärppää:D noi sun on ainakin tosi makeet!

  Ida/
  http://sevenstepstotown.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nää on H&M:n uudesta mallistosta, housut joustavaa tekonahkaa ja todella mukavat jalassa! ainakin tällä hetkellä on vielä kokoja tuolla nettisivuilla eikä oo kalliitkaan. Jos ne asoksen ei oo mitä halusit ni suosittelen kokeilee :)

   Poista