4/25/2011

I can't promise tomorrow

Pääsiäisviikonloppu meni ihanasti yksin kotona. tai en mie oikeastaan oo ollu kotona ku muutamia tunteja, koska mariannankin talo oli tyhjillään ja kuka nyt haluais viettää öitä yksin jossain hiljasessa talossa.

Lauantaina juhlittiin oikein kunnolla ja mahtavaa oli! mein hienoista bile-lookeista ei oo kuvaa, koska molempien kamerat oli muitten käytössä. Tää kuva on viime joulukuulta kun vierailtiin joensuussa mardun kämpillä. Hauskaahan meillä aina on!

Viikonloppu oli siitäkin syystä mahtava, että tapasin ihmisiä, keitä en ollu nähny reiluun puoleen vuoteen. outoa oli, että kaikki sano että oisin muuttunu jotenkin. Kai se ois ihan normaalia, ja kyllä musta ne ihmiset on kanssa muuttunu, mutta ehkä sitä ei vaan itestä niin huomaa. Paluu todellisuuteen iskee huomenna kun pitäis jaksaa puristaa vielä viimeset mehut opiskeluun. Tuntuu että tää jakso on menny melkein pelkkään haaveiluun, mutta en kyllä usko että oon ainoa jolle on käyny niin. Onneks vappu ei voi millään mennä kovin överiksi, koska kaikki rahat meni eilen :)

~Sini                                                                                                                                                           

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti