6/21/2011

Going, coming

Mikä on tuo sää? Masentavaa... Muutamat sadepäivät oli ihan okei, mutta nyt kun tää vaan jatkuu ja aurinko vilahtaa ehkä kerran päivässä, niin alkaa ilo loppua. Kun ei sateella oo mitään järkevää tekemistä edes... ja noh kaikki päivät nyt meneekin töissä, mut ois kiva lähtee duunipäivän jälkee vaik terdelle nauttii ilta-auringosta, mut eih näillä keleillä..

Juu, mutta ajattelin tulla tänne päivittelemään vähän mun kuulumisia. Elikkä pääsin sinne kouluun, minne aikasemmin hain ja oon tosi tyytyväinen. Ainakin nyt tietää mitä syksyllä tekee! Pääsykokeet meni selkeesti paremmin, kun viime vuonna ja jotenkin oma tunne pääsystä oli paljon varmempi. Tuloksiin vaikuttaa ehdottomasti se koulutus, jonka kävin tohon pohjalle. Huomas, että pääsykokeissa oli kokoajan varma olo, kun tiesi omat vahvuudet ja heikkoudet. On kyllä motivoivaa päästä opiskelemaan sellaisesta aiheesta itselleen ammatti, joka innostaa ja kiinnostaa kokoajan vaan enemmän.

Valmistuin tosta edellisestä koulutuksesta nyt toukokuun lopussa ja muutin takaisin mun kotikaupunkiin. Hirveesti ei ehtinyt lomailla, kun alotin heti duunit. Aika työntäyteistä ja kiireistä on ollu nyt lähiaikoina ja tuntuu, ettei meinaa aika riittää läheskään kaikkeen mitä haluis tehdä. Sillon kesäkuun alusta oli niin ihanteelliset ilmat, että ei voinu kun nauttia. Nyt tuntuu että nää ilmat latistaa fiiliksen ihan täysin. Toivottavasti ne helteet palais mahdollisimman pian !!

Ja suunnitelmissa olis myös postailla useammin ihan kuvienkin kera! Kunhan tää arki tästä nyt tasaantuu ja tulee myös vähän noita vapaitakin, ni ehtii paremmin. :)

Mitäs teillä on kesäsuunnitelmissa? Meneekö kesä kokonaan töissä vai otatteko vaan rennosti lomaillen?

- Marianna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti