6/20/2011

Inspiration

Uudistin taas vähän blogin otsikkoa, koska kyllästyin siihen entiseen... kunha saatais otettua joku kiva kuva ni sit vois pitää sen.
Otettiin viime perjantaina kirppikseltä taas pöytä ja vaatekaapin sisältö meni miltei sydäntä kirpaisevaan remonttiin, mutta tiiän että en tuu koskaan kaipaamaan niitä vaatteita kun en kerran aikaisemminkaan niitä pitänyt. toiv...
Tän takia on pitäny käydä stekkaamassa pöytää joka päivä ja onhan sitä samalla pakko ainakin nopeesti kiertää tarjonta läpi. No tänään löysin JC:n vaaleanpunaisen tunikan, mutta koska se oli sinällään tylsyyden huipentuma ni päätin laittaa samalla niittivyön uusiokäyttöön.
Kyllähän noita niittejä vielä jäi joten katsotaan mikä paita (tai housut/laukku/huivi) pääseekään käsittelyyn seuraavaksi.


Kirpputorilta myös perus t-paita ja leopardi korvikset.
Ei toi vanhoista vaatteista luopuminen oikeastaan niin kamalalta tunnu kun aattelee mitä kaikkea uutta ja kivaa niitten tilalle voi ostaa. Mikä unelma ois jos vaatekaapissa ois vaan sellasia vaatteita, joista jokasta haluis käyttää joka päivä.
Ja oliha sit viel nää mun uudet hiukset!
~Sini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti