10/17/2011

Get it or get over it...

Tulin nopeesti vaan päivittämään kuulumisia, koska on hirveesti luettavaa kokeisiin ja kolme puhetta kirjotettavana ennen treenejä. Tenttiviikko siis käynnissä ja se pitäisi jaksaa rutistaa loppuu ennen syyslomaa. No ei kuulosta mitenkään mahdottomalta tehtävältä...

Kävin syyskuun lopulla laitattamassa ripsenpidennykset ja oon ollut niihin enemmän kuin tyytyväinen. Keskiviikkona varattu aika huoltoon, joka kaiken totuuden nimissä, tulee kyllä tarpeeseen! ei nämä neljän viikon jälkeen ainakaan omasta mielestä mitenkään pahalta näytä, mutta jokunen niitä on tän neljän viikon aikana tippunu. Kävin yksityisellä, koska rahat ei ois muuten riittäny, mutta ei voi sanoa et ainakaan työn laadussa ois mitään valittamista. 

Kuukauden paras ostos on ihan ykkösenä ollut Chisun uusin levy Kun valaistun

Nyt syksyllä on taas musiikki painottunu enemmän melodiseen poppiin ja melankoliseen fiilistelyyn. Huomaa kyllä, että jotkut disco biisit alkaa tulla jo korvista ulos kun uusia (soitettavia) tulee niin hitaasti ja pitää soittaa aina samoja.
Ja sit vielä yks mainos pitkään aikaan joka jostain syystä on jäänyt mieleen. Oon aina jotenki ihan innoissani ku nään tän :D?
Justin Bieber!!!

-Sini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti