10/17/2011

Ja niin se on taas maanantai

Siinä viikonloppu taas meni ja paluu arkeen iski. Lauantaipäivä meni kyllä niin ohi, jotenkin en saanut aikaiseksi mitään. Lopulta päätin lähteä happihyppelylle, että saisin itseeni jotain potkua ja siitä sitten katsomaan lätkää jäähallille. Illalla käytiin ulkona syömässä, missä saatiin odotella ruokia reilun tunnin verran, minkä jälkeen tilaamamme ruoatkin olivat kyllä aika mitään sanomattomia... Ei mennyt ihan putkeen..

Noh sunnuntaina sitten käväsinkin töissä tekemässä lyhyen vuoron ja loppupäivän otinkin ihan rennosti. Nukuin la-su välisenä yönä kyllä niin huonosti, että sen huomasi tänään, kun yritti päästä sängystä ylös... Viimeiseen asti yritin vetää peiton korviin ja jatkaa unia, mutta lopulta se oli noustava ylös vaikka kuinka ois väsyttäny! Tais mulla sitten ajatukset jäädäkkin sinne sängynpohjalle, jotenkin tämä päivä on ollut tosi jäätävä. Äsken heräsin meidän olkkarin sohvalta ja tajusin, että siihen olin nukahtanut kesken kahvin juonnin. Hohhoijaa.. :D Nyt teetä naamarin ja koitan vähän piristyä. Illan ohjelmassa vielä sali!

Perjantaina kävin muuten siellä bodybalancessa ja ai että, pikkusen on tällä neidillä paikat jumissa... Hups, mihin on unohtunut venyttely? :D Voin sanoa, että muutamat liikkeet piti tehdä ihan hampaat irvessä, kun tuntui niin paljon joka paikassa! Siitäpä voin vaan miettiä, että ehkä tekisi ihan hyvää ottaa rutiiniksi tuo tunti, sillä voin kertoa että oon tosi laiska venyttelemään! Tietysti mitä nyt reenin jälkeen venyttelee pikaisesti, mut muuten kyllä aika harvoin tulee kotona venyteltyä, vaikka pitäisi! Mutta muuten kyllä tykkäsin tunnista ja aion mennä uudestaankin! :)

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

-Marianna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti