10/26/2011

Täällä taas

Pieni hiljaisuus on vallannut blogin hetkeksi, mutta täällä taas ollaan. Viime viikkohan meni sitten nopeasti, kun torstaina alkoi jo syysloma kouluilla. Eihän se kestänyt kuin neljä päivää, mutta olihan sekin jo jotakin, ellen olisi sattunut tulemaan kipeäksi.. Että näin tällä kertaa, lomahan on hyvää aikaa sairastaa! :D Viimeiseen asti koitin taistella tautia vastaan, mutta kyllä se lopulta oli hyväksyttävä. Nyt on enää jäljellä yskä ja ääni vähän käheänä. Toivotaan siis, että tauti olis jo takana päin.

Viime viikko oli kyllä hieman outo, koska tunsin itseni jotenkin yllättävän väsyneeksi. Torstaina kävin vielä salilla ja sen jälkeen oli kyllä niin huono olo, ettei sellaista ole kyllä ollut. Silloin aavistelin, että nyt ei kaikki taida olla ihan kohdillaan. Kuitenkaan olo ei silloin ollut vielä yhtään kipeä. Vasta perjantai-iltana alkoi tuntua siltä, että joko nyt tauti iskisi päälle ja lauantai aamuna herätessä olikin sitten kurkku kipeä ja muutenkin vähän heikohko olo. Inhottavaa tällänen sairastelu. :( Sotkee kaiken.

No mutta jos nyt oltaisiin jo voiton puolella. Mulla on huomenna näyttötunti, joka tarkoittaa sitä, että koulusta tulee opettaja arvioimaan mun vetämää tuntia lapsukaisille. Aiheena olis telinevoimistelu. Toivottavasti menee kaikki hyvin. :) Sitten onkin enää ensi viikko jäljellä työharjoittelua ja paluu opistolle. Ihan mukava taas palata kouluarkeen ja nähdä opiskelukavereita.

Hei ja kohtahan on Halloween! Viikonloppuna olis jotain bailuja tiedossa, mutta en kyllä tiedä mitä laittaisin päälle... Hauskaa nähdä jos porukka oikeesti pukeutuu kunnolla teeman mukaisesti! :D Katsotaan mitä itse keksin... Toivottavasti jotain!

Hei ja mun sykemittarin täytyy nyt olla jotenkin sekasin, kun se iskee mulle jo neljättä vai viidettä viikkoa putkeen palautumisviikkoa?! Hääh... En ymmärrä. No katsellaan kunhan tästä nyt ensin uskaltais taas alotella treenaamaan.. Jotenkin tuntuu vaikeelta hahmottaa, millon ois taas kunnossa, mut hyvä varmaan pelata nyt varman päälle ja pitää ihan reippaasti vielä lepoa. No mutta pikkuhiljaa. :)

Mukavaa loppuviikkoa kaikille ja palaamisiin!

- Marianna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti