2/26/2012

Jotain uutta!

Viikko alkaa olla lopuillaan, joka on ollut kyllä energinen ja antoisa! Aloitin maanantaina työharjoitteluni eräässä liikuntakeskuksessa, missä olen viihtynyt erittäin hyvin. Paljon uutta ja mielenkiintoista tuli jo viikon aikana eteen ja huomenna on enemmän, kuin kiva palata taas takaisin harjoittelun pariin. Tämä alun innostuneisuus on vaan niin mahtavaa, sitä sen kun puhkuu innosta oppia taas kaikkea uutta! Huomaa kyllä miten on tullut valittua itselle oikea ala. Kun teet niitä asioita, mistä nautit ja mitkä sinua kiinnostaa, niin se tuo ihan erilaista energiaa arkeen ja tekemiseen. :)

Nykyään kun suurin osa päivistä tulee vietettyä enemmänkin urheiluvaatteissa, niin on niihin kiva vähän panostaakkin. Viikonloppuna tuli käytyä tsekkaamassa vähän urheilukauppojen tarjontaa ja kaikkea niin ihanaahan siellä oli, että vararikko ei ollut kaukana! :D Siinä vaadittiin jo sitä itsehillintää... Erityisesti Niken vaatteet on omassa suosiossa. Nikeltä löytyy niin paljon valikoimaa, että eiköhän sieltä jokaiselle jotain löydy. Myös Casallin vaatteet on herättänyt huomioni värikkyydellään! Merkiltä löytyy ihanan räiskyviä värejä varsinkin topeissa ja Casallin mainoskuvat ovat mielestäni aina upeita! 

Nyt näin kevään kynnyksellä on ihanaa, miten paljon tulee värikkäitä vaatteita. Varsinkin urheiluvaatteissa värit ovat virkistäviä, vaikkakin liian usein tulee sorruttua siihen perus mustaan. Se vaan on niin helppo väri. Joo, mutta kyllä on vaikka mitä herkullisia värejä tarjolla, niin housuissa, kuin kengissä, treenitoppeja unohtamatta. Itse olen niin tykästynyt tällä hetkellä violettiin, että melkeen kaikki jossa vähänkin sitä väriä löytyy, niin pistää silmään. Ah, se on ihana!! Nyt hankinnassa on pitkään ihailemani Niken reppu.. niin ja tietysti missäs muussakaan värissä, kuin violetissa. :D Kyseinen reppu oli pitkään alessa Niken sivuilla, mutta jostain syystä epäröin sen tilaamisessa ja kun vihdoin olin tehnyt positiivisen päätökseni ja klikkailin itseni Niken sivuille, oli reppu sitten jo poistunut myynnistä.. Se jäi hieman harmittamaan, mutta äkkiäkös tuo unohtui.
Eilen kuitenkin selaillessani eri nettikauppoja, kävin tutustumassa fashionstoren tarjontaan. Hetken siellä seikkailtuani eteeni ilmestyikin mikäs muukaan, kuin kyseinen reppu ja vielä samassa alessakin! Eli melko varmasti tällä kertaa se lähtee tilaukseen. :)

Lauantaiselta ostosreissulta kuitenkin mukaan tarttuivat Casallin mustat caprit ja päähän samaisen merkin musta panta. (Niin joo mites tosiaan tämä värikkyys ilmenee näissä mun ostoksissa? :D) No kyllä mukaan tarttui myös pinkki perustoppi. Mutta kuitekin tälläiset housut olivat jo pitkään olleet etsinnässä ja nyt sopivat löytyivät. :)




Housuilla hintaa oli 59,90 ja omani ostin Intersportista.

Loppuun oli vielä laitettava kuvat Niken aivan ihanista treenikengistä. Nämä ovat jotenkin todella raikkaan näköiset ja keväiset. Ihastuin!



Energistä tulevaa viikkoa kaikille! :)

-Marianna






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti