2/15/2012

Things that keeps me going

Voi kuinka kaipaankaan kevättä ja piristäviä lenkkikelejä juuri nyt! Juoksumatolla juokseminen vaan on jotenkin niin puuduttavaa, ellei musiikki ole ihan superhyvää tai halu päästä juoksemaan todella kova! Mulla on jäänyt lenkkeily lähes kokonaan nyt muutaman kuukauden ajaksi, kun pakkaset ovat paukkuneet ja lunta on ollut ihan liikaa. Nyt vasta sen tajusin, kuinka sitä alkaa kaipaamaan...

Lenkkeily on mulle itselle ainakin ihan äärettömän hyvä keino olon kohentamiseksi, silloin kun tunnen turhautuneisuutta, stressiä tai muuten vaan tekee mieli liikkua ja ulos. Mutta tässähän toimii kyllä aikalailla kaikki muukin liikunta. Se vaan jotenkin aina puhdistaa ja keventää mieltä, eikä treenatessa tarvitse onneksi miettiä kaikkia asioita, vaan suurimman osan niistä pystyy sulkemaan treenin ulkopuolelle.. Ainakin ne huonot. ;) Siksi liikunta onkin mulle välttämätöntä!

Eilen latasin taas muutaman uuden kappaleen soittimeen ja lähdin salille juoksemaan. Ja voin kertoa miten hyvää teki! Pitkästä aikaa tuli tehtyä juoksulenkki ja vaikkakin neljän seinän sisällä sitä samaa seinää tuijottaen, mutta jotenkin fiilis oli vaan niin hyvä! Hyvät musat ja juoksu vaan kulki. Kokopäivän mulla oli ollu jotenki todella turhautunu fiilis, mutta ton jälkeen se oli kyllä unohdettu.Toivotaan, että pakkasasteet alkais vähän laskea ja kohta pääsis taas raikkaaseen ulkoilmaanki lenkkeilemään. Vaikka eihän sitä nytkään kyllä mikään estäis.. Heh, nooh mutta eiköhän sitä kohta taas innostuta! Nyt vaan vauhdilla kohti kevättä ja lenkit saa kyllä astua mukaan treenikuvioihin! :)   

www.weheartit.com

-Marianna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti