1/14/2010

Summer fever

Toiset ne vaan pörrää ulkomailla lämpimässä ja ite joutuu värjöttelemään täällä -20 asteen pakkasissa. Kiva lueskella toisten postauksia, jostain tulikuuman auringon alta... Matkakuume senkun kasvaa ja kasvaa. Ja vielä se, että mun porukat lähtee Teneriffalle ens kuussa! Mut ei se mitään, sillä itse virittäydyin jo kesäfiiliksiin ja tilasin ihanat paljettibiksut H&M :ltä. Tää kylläkin vaan pahentaa mun vakavaa tarvetta päästä etelän lämpöön... Ehkä sitten syksyllä lähden johonkin toosi ihanaan ja lämpimään paikkaan, kun oon raatanu koko kesän niska limassa duunia! Tai sitten en... se jää nähtäväksi.

So here they are:












Mietin just, miten vähän on tullu kannettua kameraa mukana ja otettua kuvia. Uudesta vuodestakaan ei oo juuri mitään kuvia. Muutama kännykällä otettu kuva baarista juu, mut ne ei kyllä oo julkaisukelposta materiaalia. :D 
Oon vaan ollu aina vähän nuuka ton järkkärin kanssa, enkä oo kehannu kannella sitä paikasta toiseen. Mut kuvaamista vartenha se on hankittu, eikä koristeeks tohon oman huoneen hyllyyn. Mutta nyt yritän muistaa kuvailla enemmän, että saan tännekkin kuvia ja muistoja itselleni!

Jeps, nyt taidan lähtee kokkaileen jotain mitä tuolta kaapista löydän. Vajaan kolmen tunnin päästä töihin. Tsau
!

- Mardu

2 kommenttia:

  1. Löysin tän tein blogin jannin ja saran kautta :) Vaikuttaa lupaavalta ja ootte tyylikkäitä! :)

    VastaaPoista